Return to: Real Estate News

3 Slaapkamer Appartement Te Koop In "Mathenesserlaan 321 3021 Hl Rotterdam" Afgewerkt Met Alle Noodzakelijke Behoeften | een speciale aanbieding voor jou van @WorkNederland, 12 januari 2023: Aan de "Mathenesserlaan 321 3021 Hl Rotterdam" wordt een 3-kamer appartement te koop aangeboden dat is ingericht met alle benodigdheden. Dit is een speciale aanbieding van @Work.

Type woning: 3-kamer appartement
Locatie: Mathenesserlaan 321, 3021 HL Rotterdam
Prijs: € 600.000
Oppervlakte: 103 m2

Je voelt je meteen thuis in deze moderne stadswoning met veel karakter, gelegen in het hart van de actie. Ervaar het zelf door te komen! In Nieuw West, vlakbij Middelland, op het drukke kruispunt van de Mathenesserlaan en de Heemraadssingel, ligt het zeer gewilde appartementencomplex De Raedt, waar je komt te wonen.

Woorden van het marketingteam: Bij @work Makelaardij hebben we met onze kennis van de Haagse woningmarkt diepgaande kennis van het reilen en zeilen bij het kopen van een huis. Onze makelaars zijn de concurrentie altijd een stap voor. @Work Makelaardij biedt u een grote kans om uw droomhuis binnen te halen. Met meerdere jaren ervaring weten onze makelaars het antwoord op al uw vragen. Bovendien voor de beste prijs: u kunt bij ons rekenen op een tijdige aankoop.

Over @Work Makelaardij:
@Work Makelaardij nodigt u uit om ons te adopteren, want het staat bekend om zijn deskundige, vasthoudende en gemotiveerde Makelaar Rotterdam. Op dit platform kun je de mogelijkheden verkennen van het bezitten van een woning in Den Haag. Wil je echter als aankoopmakelaar bij ons werken, dan krijg je een vaste contactpersoon toegewezen. Wanneer u voor ons kiest, helpen wij u lokaal door gebruik te maken van ons uitgebreide netwerk in Den Haag en de aangrenzende gebieden.

bekijk hier de woningdetails! https://www.workmakelaardij.nl/woningaanbod/mathenesserlaan-321-y-rotter ...

News Release: 3 Slaapkamer Appartement Te Koop In "Mathenesserlaan 321 3021 Hl Rotterdam" Afgewerkt Met Alle Noodzakelijke Behoeften | een speciale aanbieding voor jou van @Work
Submitted on: January 12, 2023 12:02:15 PM
Submitted by: Work Makelaardij
On behalf of: https://www.workmakelaardij.nl/woningaanbod/mathenesserlaan-321-y-rotterdam/
Sponsors